Evenimente

„Dă-i bătaie” – o premieră teatrală cu șapte „actori – vedetă”

 

„Dă-i bătaie” – o premieră teatrală cu șapte „actori – vedetă”, în 21 mai, la Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 21 mai 2024, de la ora 19:00, în Sala Mare, la piesa de teatru „Dă-i bătaie”, de Alexandru Popa.

Distribuția reunește șapte actori – vedetă, pentru prima dată în același spectacol, cu toții pe aceeași scenă: Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu.
O mamă isterică, disperată după expunerea în spațiul public (Mirela Oprișor); un soț pierdut în propriile neputințe, un cuplu în care comunicarea a murit de mult, jenat în permanență de… mediocritatea penibilă și dezarmantă a soției, ușor de confundat cu prostia (Șerban Pavlu); un învățător singur, care-și duce cu el secretele, un neadaptat puțin trist și lipsit de orizont (Marius Manole); doi politicieni corupți până în măduva oaselor, ea oportunistă și cuceritoare (Medeea Marinescu), el oportunist și plin de șarm (Vlad Zamfirescu) – doi oameni care ar putea fi cuplul perfect, la o masă, pe o terasă, în anonimat, dar care în public se vânează reciproc; doi oameni de televiziune, el cu experiență și de viață și de televiziune, genul cuceritorului care flirtează fără scrupule, dar care în final se dovedește a avea cele mai multe scrupule (Andi Vasluianu), ea tânăra sexy, aspirantă, aparent inabordabilă, în esență dispusă la orice pentru încă un pas în carieră (Diana Roman). O lume construită de sus până jos din aparențe și care se devoalează în ciocnirea din studioul de televiziune, unde măștile încep să cadă. Iar finalul aduce cu el o răsturnare de situație, care îngheață zâmbetul pe buze.

Mergeți să vedeți „Dă-i Bataie”! O să râdeți, o să vă emoționați, o să auziți replici briliante, care vi se vor răsuci multă vreme în minte, o să vă puneți sub semnul întrebării, o să vă gândiți la sensul cuvântului „toleranță”, o să vă întrebați cât cântărește adevărul și cât minciuna, cât vă ascundeți și cât vă lăsați descoperiți, cât mai faceți diferența între voi înșivă și rolul pe care-l jucați, cât trăiți pentru voi și cât pentru imaginea voastră din ochii celorlalți. O să descoperiți, cu siguranță, ceva despre voi.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.proticket.ro, precum și de la casa de bilete a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00 și miercuri între orele 14:00 și 17:00.

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de
telefon 0721.055.037 (persoană de contact: Vali Ilyeș).

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De