Activități Media, Evenimente

Unifyng Worlds – Concert susținut de Teodora Enache-Brody

 

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită luni, 27.09.2021, ora 19:00, la un concert susținut de Teodora Enache-Brody, intitulat Unifyng Worlds, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

În concert, artista va prezenta versiuni vocale unice în lume ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I și a II-a de George Enescu, Patetica și Moonlight, Sonata de Beethoven; Dansurile românești de Bartok și Canon de J. Pachelbel.

„Acest concert este de fapt o invitație pentru toți cei cărora le place muzica clasică, jazz-ul sau doina, să descopere ce pot trăi într-o călătorie la întâlnirea dintre aceste stiluri muzicale. Vom face împreună această călătorie, prin interpretările vocale ale unor lucrări de muzică clasică”.

Concertul va marca și lansarea CD-ului „Unind Lumi – De la Beethoven la Enescu”. Teodora Enache va concerta împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel și Joca Perpignan la percuție.

„Cu câtă bucurie și emoție am realizat acest nou CD împreună cu colegii mei! A fost o expriență prin care, unind lumi cu ajutorului sunetului, am ajuns la acel loc adânc, unde cu toții suntem unul. Sper ca și publicul nostru să aibă această experiență.”, a declarat Teodora Enache-Brody.

Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitație.
Invitațiile se pot ridica de luni până vineri,între orele 09:00 – 16:00, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

De