Evenimente

Concert al trupei americane „Sub-Radio”

 

❗️ Concert al trupei americane „Sub-Radio” la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva!

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România în parteneriat cu Colegiul Național „Decebal” Deva, cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu, al Primăriei Municipiului Deva și al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită miercuri, 10 mai 2023, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la concertul trupei „Sub-Radio”.

Puține trupe independente americane au avut o carieră atât de bogată și de plină de imprevizibil precum cvintetul de muzică indie-pop „Sub-Radio”.
Înființată în Washington DC de un grup de prieteni în vremea când erau doar copii, trupa a început să devină cunoscută prin concerte live electrizante și un șir întreg de melodii lansate, creație proprie. Prima înregistrare, „Same Train // Different Station” a avut loc atunci când membrii trupei terminau facultatea, în 2016, și combină genul pop-punk cu cel indie-pop.

În 2017, Sub-Radio a început să lanseze câte un single pe lună, din aprilie până în septembrie, în paralel cu un tur regional și apariția la Festivalul de Muzică „Firefly”. Aparițiile lor ieșite din comun le-au adus mulți fani noi, EP-ul rezultat, „Headfirst” fiind cea mai bună melodie a lor de până atunci, incluzând single-ul extrem de apreciat ,,Flashback” care a strâns mai mult de trei milioane de vizualizări pe toate platformele.

În urma lansării în 2020 a EP-ului „Thoughts Lights Colors Sounds”, produs de Andrew Maury (Shawn Mendes, Lizzo, COIN), trupa a început un „tur virtual” în timpul pandemiei, cu live-streaming-uri care au atras mai mult de 20 de milioane de vizualizări și au creat o comunitate internațională de fani Sub-Radio.

Trupa a semnat un contract în 2022 cu compania de muzică indie Th3rd Brain, anunțând o serie de noi concerte în cadrul unui turneu în toată America.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație.

Invitațiile se se pot obține de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva 

De