Evenimente

Teatru de păpuși – URSUL PĂCĂLIT DE VULPE!

 

✅ „GOLDEN PARTY”, cu sprijinul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” și al Primăriei Municipiului Deva, vă invită joi, 2 iunie 2022, începând cu ora 18:00, la un savuros spectacol, în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul, poate prea ușor de păcălit.

🐻🦊 „Ursul păcălit de vulpe” continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut.

🙎‍♀️🙎 După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe, o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

🎈 Invitații speciali din desenele animate rusești Masha și prietenul ei (actori deghizați ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de săpun și jocuri interactive.

🎨 Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față.
Durata spectacolului este de 60 de minute.

ℹ️ Biletele se pot procura online pe eventbook.ro și goldenparty.ro sau de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, zilnic între orele 09:00-16:00, precum și înainte de spectacol, în funcție de disponibilitate.

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

De