Evenimente

Prințul needucat și năstrușnicii

 

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 14 noiembrie 2023, ora 17:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva la spectacolul ,,Prințul needucat și năstrușnicii”, un spectacol pentru toate vârstele., o adaptare scenică după Anton Pann, Povestea vorbei – despre învățătură.

,,Prințișorul, băiețel de împărat se întoarce acasă după 20 de ani de învățătură. Mai mult neînvățat decât învățat și foarte needucat, grija lui zilnică fiind aceea că trebuie să se joace pentru a nu se plictisi. Fiind de neam împărătesc i se fac toate poftele și toate personajele din desene animate sunt invitate la petrecerea lui. Mickey și Minnie Mouse, Tom și Jerry, Goofy, Motanul Încălțat, Shrek, Pickachu, Pinocchio, Donald și Daisy Duck.

Dar prințul răsfățat se întoarce din nou la învățătură, la insistența măritei împărătese care nu poate lăsa pe tron un moștenitor needucat.

La școala împărătească prințisorul studiază cu un învățător renumit și are parte de trei lecții, pe care nu le va uita toată viața.,, spun organizatorii.

Evenimentul este pus în scenă de Magic Show Production & Magic Theatre Costassiny și Teatrul ,,Fantezia,, din Galați.

Un spectacol, educativ, amuzant, comic, momente muzicale, decoruri spectaculoase, costume frumoase, mascote din gama de luxe, sunet și lumini profesionale.

,,Reacția copiilor la jocul actorilor este incredibilă. Micuții spectatori fiind foarte activi și cu ajutorul baghetei magice, pe care o primesc la intrare, gratuit din partea noastră pot să aducă în scenă personajele favorite. După spectacol vă stăm la dispoziție să faceți fotografii copiilor cu mascote din spectacol.,, precizează organizatorii.

DUPĂ SPECTACOL SE POT FACE FOTOGRAFII COPIILOR CU TOM & JERRY ȘI DONALD & DAISY DUCK.

LA ACEST SPECTACOL NU SE VAND PRODUSE, JUCĂRII, DULCIURI ETC.

Prețul unul bilet este de 30 de lei și poate fi achiziționat de https://eventbook.ro/…/bilete-printul-needucat-si…

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De