Evenimente

PINOCCHIO

 

Spectacol pentru copii „PINOCCHIO”, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 25 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la spectacolul pentru copii „PINOCCHIO”, o călătorie plină de peripeții și aventuri puse într-un spectacol muzical de păpuși și mascote care îți vor spune o poveste cu tâlc, în care, cu ajutorul imaginației, totul devine posibil.

Până și o bucată de lemn poate fi însuflețită, dacă cineva și-a dorit suficent de mult să o transforme într-un băiețel adevărat.
Spectacolul este o simfonie de culoare, râsete, muzică voioasă, personaje cu care ne putem identifica și care transmit un mesaj: suntem oameni, iar asta ne face să ne dorim să fim mai buni, având mereu câte ceva de învățat, chiar și prin joacă.

Invitații speciali din desenele animate Eroii in Pijama (actori deghizați ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de săpun și jocuri interactive. Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Cei mici pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol.

Spectacolul cuprinde învățături subtile, ascunse sub umbrela umorului, adresate întregii familii, de la mic la mare. Publicul va face cunoștință cu personaje complexe, cu trăsături pozitive sau negative care creează intrigi și dialoguri pline de savoare.

Biletele pot fi achiziționate de pe eventbook.ro și goldenparty.ro, sau de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00 și miercuri între orele 14:00 și 17:00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0721.055.037 – Vali Ilyeș.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De