Evenimente

JUCĂM ROMÂNEȘTE ! Ansamblul „SILVANA” își redeschide porțile!

 

☀️ JUCĂM ROMÂNEȘTE ! Ansamblul „SILVANA” își redeschide porțile!

✅ Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva dă startul înscrierilor la cursuri de dans popular, începând de marți, 5 octombrie 2021.
Tinerii care iubesc dansul popular sunt așteptați în zilele de marți și joi, începând cu ora 16:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, etajul 3, sala „Silvana” pentru înscrieri.

🔗 Cei care se vor dovedi talentați au șansa de face parte pe viitor din Ansamblul Folcloric „Silvana”.

📌 Ansamblul Folcloric „Silvana” este ansamblul reprezentativ al orașului Deva, fiind înființat în urmă cu 46 de ani și are în componență tineri, băieți și fete, din Deva sau din împrejurimi.

În decursul timpului, ansamblul a luat parte la nenumărate festivaluri naționale și internaționale, dintre care amintim cele din: Italia, Egipt, Grecia, Franța, Belgia, unde a obținut premii și distincții notabile, dar mai presus de orice, de fiecare dată membrii ansamblului au câștigat aprecierea publicului.

Chiar în acest an, Ansamblul Folcloric „Silvana” a participat la două festivaluri internaționale, în Albania și Serbia.

✔️ Prin participarea la cursurile de dans popular, tinerii au șansa de a învăța sau de a aprofunda cunoștințele despre tradițiile, portul și dansul popular românesc, toate acestea într-un cadru organizat și în cele mai bune condiții.

☎️ Pentru detalii, vă stă la dispoziție instructorul-coregraf al ansamblului, Andrei Gabor, telefon: 0721.831.339.

ℹ Întâlnirile se vor desfășura cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virsusului SARS-CoV-2.

De