Evenimente

Dragoste pe muchie de cuțit

 

❗️ Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit” va rula în avanpremieră la Deva, în 23 septembrie 2023!

Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” și Deva360 (Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune), în colaborare cu Casa de Producție PAPA PICTURES, organizează în data de 23 septembrie 2023, de la orele 19:30, în Piața Unirii din Municipiul Deva într-un spațiu special amenajat, avanpremiera lungmetrajului ,,Dragoste pe muchie de cuțit”.

Filmul este turnat aproape integral în Deva. La filmări au participat multe persoane din comunitate cu roluri de figurație simplă sau specială.

Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, în regia Germain Kanda se va lansa oficial în cinematografele din România pe 29 septembrie 2023, și mai apoi va ajunge pe platforma NETFLIX.
Deva va fi promovată atât pe plan național cât și internațional prin această producție cinematografică.

Pelicula are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema – umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1000 de ani, și personaje spumoase jucate de actori cunoscuți.
Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.

Synopsis:
Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina, și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, locul de desfășurare a proiecției avanpremierei lungmetrajului se va muta în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, aflat în Piața Victoriei.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de prima comedie romantică îmbinată cu gastronomia, turnată în Deva, cu deveni și pentru deveni.

Intrarea la eveniment este liberă!

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

De


Calendar Evenimente

lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4