Evenimente

Crede în Magie

 

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 25 februarie 2024, ora 17:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva la spectacolul ,,Crede în Magie”, un spectacol de teatru, magie și comedie pentru toate vârstele.

Magic Revolution Show din Constanța aduce primul spectacol din România cu 3 magicieni pe scenă! Astfel, Magicianul Mario, Andrei Andronachi și Omul Balon (SPIDERMAN) vă dau întâlnire la cel mai complex spectacol de magie și divertisment din România, în care veți lua parte la apariții spectaculoase de porumbei și iepurași precum și numere de prestidigitatie și iluzionism.

Efectele speciale și iluziile de scenă vor face senzație atât printre copii cât și adulții prezenți, numerele de apariții și dispariții misterioase, evadările din sacul magic, levitatia precum și multe alte surprize, vă așteaptă într-o oră de distracție și voie bună.

Preț bilet întreg: 40 lei adult/35 lei copil
Preț bilet redus (doar cu flyerul): 30 lei adult/ 25 lei copil
Biletele pot fi achiziționate online exclusiv la https://www.blt.ro/crede-in-magie-deva.html (primele 6 rânduri) și cu 2 ore înainte de spectacol, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva.

Informații și rezervări la telefon: 0752164457

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De