Evenimente

Concert de Anul Nou la Deva

 

Concert de Anul Nou la Deva: „O seară ca-n filme”!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită miercuri, 29 decembrie 2021, ora 19:00, la Teatrul de Artă din Deva, la Concertul de Anul Nou și spectacolul de balet intitulat „O seară ca-n filme”.

Solista de jazz Christiana Uikiza, pianistul Horia Mihail, dirijorul Gian Luigi Zampieri şi Orchestra de cameră ICon Arts sunt artiştii invitaţi la Concertul de Anul Nou de pe scena Teatrului de Artă din Deva.

Lor li se vor alătura balerini ai Teatrului de Balet Sibiu, sub îndrumarea coregrafei Aleisha Gardner.

Lucrări faimoase care au făcut înconjurul lumii vor fi interpretate într-o lumină nouă, în acorduri cross-over de jazz, swing cărora li se vor adăuga, nu în ultimul rând, sonorități ale muzicii clasice. Va fi o seară în care publicul va fi purtat pe aripile muzicii din aria cinematografiei clasice și moderne.

Orchestra de cameră ICon Arts, numită recent Ansamblul cameral de muzică nouă al Filarmonicii de Stat Sibiu, va oferi ascultătorilor amploarea fantastică a muzicii de pe marile ecrane, europene sau de peste ocean, începând cu perioada anilor 50 până în zilele noastre.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Accesul la spectacol este permis până la ocuparea a maximum 50% din capacitatea sălii, pentru persoanele care prezintă certificatul verde, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, conform Hotărârii nr. 171/09.12.2021 a C.J.S.U. Hunedoara privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De