Evenimente

Bucurie în farfurie

 

Gașca Zurli aduce la Deva „Bucurie În farfurie”

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită duminică, 18 februarie 2024, începând cu ora 11:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la un spectacol de teatru marca Gașca Zurli, intitulat „Bucurie în farfurie”, organizat de „Teatrul ZURLI”.

În picioare, pe fugă, cu ochii în ecrane, singuri sau supărându-ne unii pe alții. Trebuie să recunoaștem, așa mâncăm uneori. Ceea ce nu e nici bine, nici sănătos, cu atât mai puțin… bucuros! E timpul să facem – sau să refacem – din momentul mesei un obicei frumos și un timp de calitate! Pentru că enorm contează ce mâncăm, cum mâncăm, unde mâncăm și, mai ales, alături de cine mâncăm! Doar așa ne putem îngriji sănătatea și starea de bine, dar și relațiile de iubire, de familie și de prietenie!

Cu acest prilej, în scenă apare Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan, Tanti Prezentatoarea. Ea, alături de Mascotele Zurli – păpuși vii pe care le cunoaște de-o viață – va oferi educație prin joacă, un timp de conectare și de zâmbet.

„La toate ne-am gândit și, Zurli cum ne știți, inventivi și fericiți, vă luăm în aventura noastră! Bucurie în farfurie – o Zurli-Aventură și un spectacol care aduce pe scenă importanța bucuriei la momentul mesei – ne învață cum să punem masa împreună și cum să ne comportăm unii față de alții: să ne susținem, să ne ajutăm, să facem echipă și… să nu ne lăsăm păcăliți de Tura Vura.”

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Biletele se pot achiziționa de pe https://www.entertix.ro/…/deva-bucurie-in-farfurie-maya…

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De