Evenimente

3 TENORI ITALIENI

 

Spectacol extraordinar „3 TENORI ITALIENI”, la Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită vineri, 1 martie 2024, de la ora 20:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la un spectacol extraordinar intitulat „3 Tenori italieni”, în compania a două orchestre celebre din Europa: ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA și ORCHESTRA OPEREI VOX.

Ce poate fi mai potrivit în cea mai frumoasă lună a anului, când ghioceii mijesc și natura începe să prindă viață, decât o călătorie muzicală în „Bella Italia” pe ritmurile canzonetelor napoletane şi a celor mai celebre arii din operele italiene, dar şi cu gândul la ţărmurile mărilor ce scaldă „patria muzicii”, cea Adriatică pe de-o parte și Mediterană, Tireniană și Ligurică pe de alta! lar toate acestea se întâmplă în luna în care sărbătorim FEMEIA – mama, soția, iubita…

Spectacolul „3 Tenori italieni” este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti, trei artişti legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile şi interpretările lor, iar vocile excepționale ale celor 3 tenori invitați, Federico Veltri, Fabio Serani şi Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.

Ceilalți invitați care vor desăvârşi evenimentul nostru, nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt teatrele de operă de unde vin ceilalți invitați speciali, baritoni și soprane celebre care vor încerca să țină piept celor 3 tenori italieni!

Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, „cu vioara în mână”, de tânărul dirijor şi solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile şi teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA și ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitându-vă din nou întâlnirea cu celebri artiști instrumentiști din Europa și din lume!

Publicul va fredona celebrele refrene ale canzonetelor, alături de frumoasele noastre coriste și vor ține ritmul alături de balerinii noștri, aşa încât toată lumea să vibreze și să trăiască arta la superlativ!

Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, precum și online, de pe http://www.proticket.ro/tick…/trei-3-tenori-italieni-deva/

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de telefon: 0721.055.037.

Centru Cultural „Drăgan Muntean” Deva

De


Calendar Evenimente

lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4