Activități Media, Evenimente

OM LA LUNĂ

 

Festivalul #DEVAră – 7 august 2021,
ora 20:00 – Concert Om la lună
Locație: Parcul Cetate Deva .
“OM LA LUNĂ”
În caz de om la lună, strigați “om la lună” stânga / dreapta, după caz.
„Om la lună” a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.
Om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.
Din toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese și extrem de apreciate.
În primăvara anului 2020, în perioada de lock down, membrii trupei au locuit timp de 15 zile împreună, timp în care au compus șase cântece despre lucrurile trăite și simțite în acea perioadă, cântece care au format primul material discografic al trupei, EP-ul Dans. Albumul a fost lansat la București în luna iulie, apoi trupa a pornit în primul turneu de promovare din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.
În iulie 2021, trupa a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta, după caz – urmat de un turneu de promovare prin țară.”

De